Den jordnære menyen

Vegetar tapas og fingermat, et smakfult måltid fra jord til bord
  • Kald avocadosuppe og reddiksalsa, servert i glass
  • "Blomsterpotten", minigrønnsaker ( hvetemel, valnøtt, hasselnøtt, laktose )
  • Karamellisert tomat og sesamfrø (sesam)
  • Valnøtt, squash, spinat og og blåmuggost i butterdeig ( hvetemel, egg, valnøtter, laktose)
  • Blomkålsalat og dressing av osten Xo fra Eiker gardsysteri, fritert søl (laktose)
  • Salat med tomat, persille, bønner og chia og bygg, eplevinagrette
  • "Kjøttboller" sopp, quinoa, urter, varmes av kunde (soya)
  • bløte vårruller
  • Fritert risottoboller, smak av  safran,  varmes av kunde
  • Mini rødbetepizza med chevre og pesto ( hvete, emmermel, laktose, pinje) varmes av kunde
  • Saltkokte potet og ramsløkmajones ( egg)
  • Foccacia med soltørket tomat og timian (hvetemel)
  • bakt mørk sjokolade (egg,laktose)

kr 275,- pp

← Tilbake til catering

Kontakt meg:

Navn: Christel Eide Mobil: 99 00 30 55
E-post: post@mittlillekjokken.no Adresse: Bygstadhaugane 22, 6977 Bygstad