Koldtbord

Råvarene er av lokal
  • Røykelaks fra Svanøy, eggerøre av  egg fra Døskeland (Fisk, Egg)
  • Råmarinert villfanget kveite, levert av Solund mat eller Brødrene Larsen i Kalvåg, eple agurk og beter, urtevinagrette (Fisk)
  • Håndkjevlet Petralefse med røykt laks fra Svanøy , ruccula og mild sennepskrem (Fisk, Laktose, Sennep, Hvete)
  • Viksdalsørret og salt blomkål panna cotta (fisk,laktose)
  • Ramsløks fra Bygstad og marinert Scampi, på spyd (Skalldyr)
  • ​Salat med pære, pinje,bacon,  Kraftkar fra Tingvoll ost, Verdens beste ost i 2016, og hjemmelaget sennepsdressing (Laktose, Sennep, Laktose)
  • Pai med speketpølse med lam fra Reksta, ost fra eiker gardsysteri (Egg, hasselnøtt, laktose, hvete)
  • Pai med bacon, ramsløk fra Bygstad og løk  (Hvete, Egg)
  • Kyllingrullade av økologisk kylling  fra Homlagården, mild salat og hylleblomstsirup
  • Håndkjevlet Petra lefse med lam fra Heimtun på Sande , rødbetekrem  (Hvete, Laktose,sennep)
  • Bjørkegravet hjort, jegerskutt i Sunnfjord, tyttebærkrem og sprøtt brød (Hvete, Laktose)
  • Kjøttboller av angus fra Hyllestad, lokale urter (varmes av kunde) (selleri)
  • Lefse med kylling, pesto, rødløk og salat  (Hvete, Laktose)
  • Spekefat med spekeskinke fra Tind, spekepølse fra Tind, Reksta og Kanndal, egg fra Døskeland og melon  (Egg)
  • Marinert kalkun og kylling fra Homlagarden, eple og sellerisalat med valnøtter  (Selleri, Laktose, Egg)
  • Rosastekt hjort jegerskutt på Sunnfjord, marinert løk, tyttebærketchup og brunostdip  (Laktose)
  • Rosastekt angus fra Hyllestad , asparges og pinje, ramsløkmajones  (Egg)
  • Vårruller med angusokse Furnes, sprø grønnsaker og nudler, (må stekes av kunde)   (Hvete, Egg)
Valg potetsalat:
  • saltbakt potetpure ramsløkmajones (Egg)
  • Kremet poteter, i hjemmlaget majones og rømme (Egg, Laktose)
  • marinerte poteter med bacon, balsamico og grønnsaker
Valg Pastasalat:
  • Grov pasta, skinke, egg, rødløk (Hvete, Egg)
  • Grov pasta, egg røykelaks og asparges (Egg, Fisk, Hvete)
  • Grov pasta, kylling eple og karridressing (Hvete, Egg, sennep)
Valg salat:
  • tomatsalat
  • grønn salat
  • bønne- og byggrynssalat (Hvete, bygg)
Valg dessert:
  • Fløtepudding med Nyr rabarbra, jordbær og honning (Laktose, Valnøtt)
  • Brunostmousse og karamelliserte valnøtter, bringebær (Laktose, Egg, Valnøtt)
  • Hjemmelaget brownie (Hvete, Egg, Laktose)
  • tiramisu med blåbær fra Fauske (hvete,egg,laktose)

Brød og smør, vil varierere: (Hvete, Bygg, Rug, Laktose)

Varmrett tillegg
  • Hjortegryte, kr 100,- servert grønnsaker valg:  potetpure, ris eller kokte poteter (Hvete, Laktose)
  • Rødvinsgryte kr 100,- servert med grønnsaker:  potetpure, ris eller kokte poteter (Laktose)

Velg 6 retter, 1 potetrett, 1 pastasalat, 1 salat og 1 dessert, brød og smør kr 260,- inkl mva
Velg 9 retter, 2 potet, 1 salat, 1 pastasalat og 2 dessert, brød og smør kr 310,- min 20 pax inkl mva
Annet etter avtale
Tillegg for levering tilkommer, eks:  Dale og Førde kr 350,- , Bygstad 250,- 

← Tilbake til catering

Kontakt meg:

Navn: Christel Eide Mobil: 99 00 30 55
E-post: post@mittlillekjokken.no Adresse: Bygstadhaugane 22, 6977 Bygstad