Øl i glasset og i maten

  • Saltkokt potet og ølaioli, bayerøl, laget på egg fra Døskeland
  • Miniburger med pulled pork, trukket i mørkt øl, utegående gris fra Naustdal
  • Svinekjaker langtidsbakt i mørkt øl, servert med potetpure
  • Kjøttboller av angus fra Hyllestad, servert i tomatisert ølsaus
  • Vaktelegg fra laukeland , marinert og lettkokt i hveteøl, soppure og toast
  • Sukkersaltet og ølmarinert villaks fra Dalsfjorden, sennepsdressing
  • Potet og purreløkssuppe, blonde ale, servert kald
  • Lam fra Sande, ost og rullet i bacon, servert på spyd
  • Fritert rotgrønnsaker
  • Brød laget på hveteøl og malt
  • Terte med fiken, chevre og ruccula, ølsirup av bokkøl
  • Sjokolademousse med porter
  • Hveteøltiramisu

kr 330 ,- pp

← Tilbake til catering

Kontakt meg:

Navn: Christel Eide Mobil: 99 00 30 55
E-post: post@mittlillekjokken.no Adresse: Bygstadhaugane 22, 6977 Bygstad