Tapas

kr 310,- per person
  • Scampi marinert i Bygstadramsløk, på spyd (S)
  • Råmarinert kveite fra Solund mat, avocado, eple og mango (F)
  • Breiflabb fra Solund mat på spyd, tomat og spekeskinkesaus, varmes av kunde (F)
  • Smakfulle hjortepølser, fra Vereide og husets Tyttebærketchup, varmes av kunde
  • Ovnsbakt sopp, bacon og urter fra høgt og vilt, varmes av kunde (H, L)
  • Hjemmelaget kjøttboller av angus fra Hyllestad, varmes av kunde, (E, H)
  • Underdalsost og kjøkkenets egen tomatmarmelade
  • Salat på bakte rødbeter og ostekrem på nyr tilsmakt timaian (L)
  • Urfe fra Heimtun på Sande , marinert asparges, tomat og spekepølse (L)
  • Saltkokte småpoteter
  • Hjemmelaget ramsløkmajones , fra Bygstad (E)
  • Baconsurret dadler
  • Salat med hasselnøtt , ovnsbakt pære og sennepsdressing (sennep, E, hasselnøtt)
  • Foccaciabrød med soltørket tomat og timian (H)
  • "Osteterte" jordbær (L, H, hasselnøtter)
  • Makroner med sjokoladeganche, (mandler, E, L)

E-egg, L-laktose, H-hvete, S-skalldyr, F-fisk
levering tilkommer

← Tilbake til catering

Kontakt meg:

Navn: Christel Eide Mobil: 99 00 30 55
E-post: post@mittlillekjokken.no Adresse: Bygstadhaugane 22, 6977 Bygstad