Julemenyer

Tapas og fingermat

Terrin svin, syltet løk (egg)

Lefse med pinnekjøtt, løkkompott (hvete, melk)

Røyket laks, gravet laks, bruschetta (hvete, rå fisk, sennep ) 

Hurtigstekt laks i sesamfrø ( soya, sesam, rå fisk, hvete) 

Spicey tynnribbe av svin (soya, hvete, sennep)

Gravet hjort, tyttebær, potet

And, pastinakk (laktose)

Torsk, erter  (fisk, melk) (varmes av kunde)

Kjøttboller,  angus  (egg) (varmes av kunde)

Saltkokte potet med urter 

RamsløkMajones (egg)

Salat med fiken, spekeskinke, pinnebrød (melk, hvete)

Foccacia (hvete)

Riskremmousse og bringbærsaus (melk,egg)

Makron   (melk, mandel, egg)

Sjokoladekuler  (melk)

Kr 330,-

Ønskes varm julamat til menyen tilkommer kr 100,- i tillegg.

Pinnekjøtt, pølse, rødkål, kålrabi, potet

kr 430,- for tapas jul og varm julemat

Varm julemat og desserter

Pinnekjøtt fra Vereide

Kålrotstappe

Dampet mandelpoteter

Pinnefett

Sprø Svineribbe 

Pølse fra Vereide

Hjemmelaget svinekaker

Rødkål 

Brun saus

Sjokolademousse

Riskrem og rød saus

Makron, sjokolade

Kr 350,-

Levering kommer i tillegg.

Vi kan også også tapas suprisemeny kr 270,-



IMG_2699.jpg