Middag med gullkant
Vil du ha selskap hjemme, men slippe å stå på kjøkkenet hele dagen? Vil du se gjestene under hele middagen og kose deg med dem i stedet for å stå mesteparten av tiden på kjøkkenet? Lei en kokk! Jeg har lang og variert erfaring fra slike oppdrag. Jeg tar meg av alle forberedelser, dekker bord, tilbereder og serverer maten. Jeg vasker kjøkkenet etter meg, før jeg trekker meg tilbake og forlater dere.
Høst meny
Dessverre ikke kapasitet i sommersesong
Kveldens 3 snacks, er en overraskelse fra kokka
1 snack
2 snack
3 snack
Laks, wasabi og agurk granite
Rødbete og geitost fra Undredal salat, valnøtt glasert i honning fra Dalsfjorden honning
Jordskokksuppe, Kamskjell Frøya
Kantarell fra Skilbrei hjemmelaget pasta
Kveite, blomkål, soya, ingefær, edemame
Frossen ganefriske, fra kokkens hage
Fjordfe fra Kårstad gard, piggsopp plukket på Skilbrei, pastinakk, kål
Reinsdyr fra Skjåk, tyttebær plukket av Ingebjørg, , viltsaus, rosenkål, bacon, ovnsbakte potet
Brilliant Brie fra Thorbjørnrud, nøtter, bakst
Fløtepudding Nyr, blåbær tyttebær, bringebærsorbet, fersk ost fra Grønengen gård
små søte biter til kaffen
3 retters 1 kveldens snacks kr 690,-
Full Smaksmeny kr 1450,-
minimumpriset 7 pax til bord
(jeg tilpasser meny for dere ved allergener)
Ta kontakt for bestilling og andre menyer
Allergener i meny:
Melk, egg, fisk, skalldyr, sulfit, selleri, sennep, mandler, hasselnøtt, soya, sesam, hvete, bygg, rug.