Middag med gullkant


Vil du ha selskap hjemme, men slippe å stå på kjøkkenet hele dagen? Vil du se gjestene under hele middagen og kose deg med dem i stedet for å stå mesteparten av tiden på kjøkkenet? Lei en kokk! Jeg har lang og variert erfaring fra slike oppdrag. Jeg tar meg av alle forberedelser, dekker bord, tilbereder og serverer maten. Jeg vasker kjøkkenet etter meg, før jeg trekker meg tilbake og forlater dere.

 

 

Høst meny

Dessverre ikke kapasitet i sommersesong

  • Kveldens 3 snacks, er en overraskelse fra kokka

  • 1 snack

  • 2 snack

  • 3 snack

  • Laks, wasabi og agurk granite

  • Rødbete og geitost fra Undredal salat, valnøtt glasert i honning fra Dalsfjorden honning

  • Jordskokksuppe, Kamskjell Frøya

  • Kantarell fra Skilbrei hjemmelaget pasta

  • Kveite, blomkål, soya, ingefær, edemame

  • Frossen ganefriske, fra kokkens hage

  • Fjordfe fra Kårstad gard, piggsopp plukket på Skilbrei, pastinakk, kål

  • Reinsdyr fra Skjåk, tyttebær plukket av Ingebjørg, , viltsaus, rosenkål, bacon, ovnsbakte potet

  • Brilliant Brie fra Thorbjørnrud, nøtter, bakst

  • Fløtepudding Nyr, blåbær tyttebær, bringebærsorbet, fersk ost fra Grønengen gård

  • små søte biter til kaffen

  • 3 retters 1 kveldens snacks kr 690,-

  • Full Smaksmeny kr 1450,-

  • minimumpriset 7 pax til bord

  • (jeg tilpasser meny for dere ved allergener)

  • Ta kontakt for bestilling og andre menyer

Allergener i meny:

Melk, egg, fisk, skalldyr, sulfit, selleri, sennep, mandler, hasselnøtt, soya, sesam, hvete, bygg, rug.