Middag med gullkant


Vil du ha selskap hjemme, men slippe å stå på kjøkkenet hele dagen? Vil du se gjestene under hele middagen og kose deg med dem i stedet for å stå mesteparten av tiden på kjøkkenet? Lei en kokk! Jeg har lang og variert erfaring fra slike oppdrag. Jeg tar meg av alle forberedelser, gjør innkjøp, handler mat og vasker etter meg før jeg drar.

 

 

Meny for kvelden

  • Jordskokk, historiske tomater

  • grissini, ostekrem ramløk, baconpulver

  • Miniburger av rype fra Sunnfjordfjellene, brioche, tyttebær

  • Kamskjell, oksehale,

  • Jordskokk fra Naustdal

  • Kveite villfanget, kantarell, smørsaus, ertespire

  • Ganefrisker

  • Reinsdyr eller hjort fra Sunnfjord, edamerbønner, delikatesseløk, sellerikrem

  • Norsk ost, tilbehør, nøtter, bakst

  • blåbær, vanilje, syre, nøtter, sjokolade

  • Sjokolade, makroner

  • 3 retter kr 550,-

  • Full Smaksmeny kr 950,-

Allergener i meny:

Melk, egg, fisk, skalldyr, sulfit, selleri, sennep, mandler, hasselnøtt, soya, sesam, hvete, bygg, rug.