Middag med gullkant


Vil du ha selskap hjemme, men slippe å stå på kjøkkenet hele dagen? Vil du se gjestene under hele middagen og kose deg med dem i stedet for å stå mesteparten av tiden på kjøkkenet? Lei en kokk! Jeg har lang og variert erfaring fra slike oppdrag. Jeg tar meg av alle forberedelser, gjør innkjøp, handler mat og vasker etter meg før jeg drar.

 

 

Meny for kvelden, VIntermeny

  • Karamellisert tomat, sesamfrø

  • miniburger angus fra bygstad, brioche

  • tartar av rype fra Sunnfjordfjellene, urter, tyttebær fra bygstadfjellene

    —————-

  • Laks tataki, sesamfrø, ponzu, wasabigranite

  • tomatsalat

  • Jordskokk fra Naustdal, kamskjell, ramsløkolje

  • Breiflabb fra brødrene larsen i Kalvåg, kantarell fra sande, smørsaus, ertespire

  • Frossen Ganefrisker på pinne

  • Reinsdyr eller hjort fra Sunnfjord, edamerbønner, delikatesseløk, sellerikrem

  • Norsk ost, tilbehør, nøtter, bakst

  • Sjokoladeterte, karamellisert popkorn, bær

  • Fylte makroner

  • 3 retter kr 550,-, med

  • Full Smaksmeny kr 980,-

Allergener i meny:

Melk, egg, fisk, skalldyr, sulfit, selleri, sennep, mandler, hasselnøtt, soya, sesam, hvete, bygg, rug.