Middag med gullkant


Vil du ha selskap hjemme, men slippe å stå på kjøkkenet hele dagen? Vil du se gjestene under hele middagen og kose deg med dem i stedet for å stå mesteparten av tiden på kjøkkenet? Lei en kokk! Jeg har lang og variert erfaring fra slike oppdrag. Jeg tar meg av alle forberedelser, gjør innkjøp, handler mat og vasker etter meg før jeg drar.

 

 

Meny for kvelden, vintermotvår meny

  • Karamellisert tomat, sesamfrø

  • vaktelegg, brønnkarse

  • Råmarinert kamskjell,

    —————-

  • Rødbetsalat, syltet vaktelegg, quinoa, mikrogrønt, ramsløk

  • gazpacho, tomat, urter, blomster, basilikumolje

  • Breiflabb, ovnsbakt tomat, edamame, choronsaus, karse

  • Frossen Ganefrisker på pinne

  • Vestlandsk fjordfe, blåpotet, oksehalesaus, urteknask, asparges

  • Norsk ost, tilbehør, nøtter, bakst

  • agurk, dill, hvit sjokolade

  • Fylte makroner og søtt

  • 3 retter med kveldens snacks kr 650,-

  • Full Smaksmeny kr 990,-

Allergener i meny:

Melk, egg, fisk, skalldyr, sulfit, selleri, sennep, mandler, hasselnøtt, soya, sesam, hvete, bygg, rug.