Middag med gullkant


Vil du ha selskap hjemme, men slippe å stå på kjøkkenet hele dagen? Vil du se gjestene under hele middagen og kose deg med dem i stedet for å stå mesteparten av tiden på kjøkkenet? Lei en kokk! Jeg har lang og variert erfaring fra slike oppdrag. Jeg tar meg av alle forberedelser, dekker bord, tilbereder og serverer maten. Jeg vasker kjøkkenet etter meg, før jeg trekker meg tilbake og forlater dere.

 

 

høst og vintermeny

  • Kveldens snacks

  • Breiflabb, sitron

  • Dillmarengs, røykelaks

  • Potet, ramsløk

    —————-

  • Vitello Tonato, Rosmarinstekt indrefilet av kalv fra Bygstad, tunfisksaus, kapers, salat

  • Potetvaffel, Lærdalspotet, villaks fra Dalsfjorden, løpestikkmajoens

  • Kantarell og rypesuppe, fra fjell og skog i Sunnfjord

  • Krabbekrokett, krabbe fra Kalvåg, lime-og safranmajones

  • Smørstekt villfanget kveite, brønnkarse, edamame, erter, grønt

  • Frossen ganefriske fra kokkens hage

  • Hjort fra Gaular, urterknask, pepper, selleipure, friske grønnsaker

  • Norsk ost, tilbehør, nøtter, bakst

  • Plommer fra Bygstad, nyr Grøndalen, sjokolade

  • Fylte makroner, karamellisert popkorn

  • 3 retter med kveldens snacks kr 650,-

  • Full Smaksmeny kr 990,-

Allergener i meny:

Melk, egg, fisk, skalldyr, sulfit, selleri, sennep, mandler, hasselnøtt, soya, sesam, hvete, bygg, rug.