Fra jord til bord

IMG_8678.JPG

Vegetar tapas og fingermat, en smakfull meny

  • Kald avokadosuppe, reddiksalsa, servert i glass

  • Pai spinat, sopp

  • Karamellisert tomat, sesamfrø (sesam)

  • Salat med beter, edamame,ruccula, valnøtt, gresskarkjerner

  • ostekuler, urter, granateple (melk)

  • Valnøtt, squash, spinat, blåmuggost i butterdeig (hvete, egg, valnøtter, melk)

  • Salat med stekt blomkål, kapers, XO dressing (melk)

  • Historiske tomat, basilikumkrem, balsamicvinagrette

  • Sopp og chiaboller quinoa, potet, urter (soya) varmes av kunde

  • Vårruller (soya, hvete, egg) ( vames kunde)

  • Fritert risottoboller, smak av safran (hvete, egg) varmes av kunde

  • Lefse, pesto, parmesan, tomat, edamame

  • Saltkokte potet, ramsløkmajones (egg)

  • Foccacia med soltørket tomat, timian (hvete)

  • Bakt mørk sjokolade (egg, melk)

  • Chiapudding, blåbær

Priser:

kr 260,- pp