Fra jord til bord, veggistapas!

IMG_8678.JPG

Vegetarisk tapas og fingermat

  • Kald avokadosuppe, reddiksalsa, servert i glass

  • Pai spinat, sopp, løk (hvete, egg, melk)

  • Karamellisert tomat, sesamfrø (sesam)

  • Salat med ovnbakste beter, edamamebønner, ruccula, valnøtt, gresskarkjerner

  • ostekuler, urter, granateple (melk), pinnebrød

  • Valnøtt, squash, aubergin, spinat, blåmuggost i butterdeig (hvete, egg, valnøtter, melk)

  • Salat med blomkål, kapers, dressing på Holte ost (melk)

  • Historiske tomat, basilikumkrem, balsamicvinagrette (melk)

  • ovnsbakt sopp (hvete)

  • Vårruller (soya, hvete, egg) ( vames kunde)

  • Fritert risottoboller, smak av safran (hvete, egg) varmes av kunde (melk, egg)

  • Lefse, pesto, parmesan, tomater, edamame, ruccula (egg,hvete,melk)

  • Saltkokte potet, ramsløkmajones (egg)

  • Foccacia med soltørket tomat, timian (hvete)

  • Bakt mørk sjokolade og avocado (egg, melk)

  • Chiapudding, blåbær, kokos

Priser:

kr 260,- pp