Øl i glasset og i maten

21167420_1460726227351675_2466846809215993347_o.jpg
  • Miniburger kylling, ramsløkmajones, (hvete, egg)
  • Svinekjaker langtidsbakt i mørkt øl, servert med potetpure (melk)
  • Spekeskinke, pinnebrød
  • Kjøttboller av angus fra Hyllestad, servert i tomatisert ølsaus (hvete, egg)
  • Vaktelegg fra Angedal Gardsutsal, kokt i øl, soppure og toast (hvete)
  • Laks tataki, chilimajones, soya, ingefær, koriander (soya, fisk, egg, hvete)
  • Potet og purreløkssuppe, blonde ale, servert kald (melk, hvete)
  • Hurtigstekt lam fra Heimtun, japanske smaker, hjertesalat (soya, hvete, sesam)
  • Fritert rotgrønnsaker
  • Saltkokt potet
  • Ølaioli, bayerøl, laget på egg fra Døskeland (hvete)
  • Brød laget på hveteøl, urter, malt (hvete)
  • Terte med fiken, chevre og ruccula, ølsirup av bokkøl (hvete, melk, egg)
     
  • Sjokolademousse med porter (melk, hvete, egg)
  • Hveteøl tiramisu (hvete, melk, egg)

Priser:

kr 350 ,- pp