Koldtbord

Vi lever av våre lokale leverandører

IMG_8531.JPG
  • Sett sammen din egen meny, minimum 12 pax, eller jeg kan tilby suprisemeny

    Røykelaks fra Bergen røkeri, eggerøre av egg fra Døskeland (rå fisk, Egg)

  • Varmrøykt laks, sitrondressing (melk, fisk)

  • Lefse røykelaks, syltet løk, sennep, ruccula

  • Råmarinert laks, mango, avocado salsa

  • Laks tataki, ris, sesamfrø, ponzu, wasabi, chilimajones ( rå fisk, egg, hvete, soya, sesam)

  • Scampi på spyd, urte marinert (miljøsertifisert scampi)

  • Pepperstekt oksefilet i skiver, salat tomat, basilikum, rødløk

  • Pai skinke, løk (melk, hvete, egg)

  • Pai, spinat, chevre, karamellisert løk

  • Lefserull, tomat, parmesan, ruccula, basilikum (hvete, melk, egg)

  • Lefse, kylling, mango, kremost, chili, ruccula (hvete, melk, selleri)

  • Kjøttboller fjordfe fra Kårstad gard, lokale urter, tomatsaus ( egg, selleri) (varmes av kunde)

  • Kjøttboller svin (varmes av kunde) salat mango rødløk, agurk, chili

  • Kylling chiliglaze, sesamfrø (sesam, honning)

  • Modnet Spekeskinke fra Tind, pinnebrød, tomat, melon fetaost/mozzarella (hvete, melk)

  • Marinert kalkun, kyllingbryst , waldorfsalat (valnøtter, selleri, melk, egg)

Valg potetsalat:

  • Saltkokt potet, ramsløkmajones (egg)

  • Kremet poteter, i hjemmlaget majones og rømme (egg, melk)

  • Marinerte poteter med bacon, balsamico og grønnsaker

Valg Pastasalat:

  • Pasta, kylling eple, karridressing (hvete, egg, sennep)

  • Pasta, granateple, skinke, basilikum, tomat (hvete)

Valg salat:

  • tomat, agurk, rucculasalat

  • Melon, fetaoastsalat, granteple

  • Grønn salat blandet

  • Søtpotet, grønnkål, fetaost granateple, feta (melk)

Valg dessert:

  • Sjokoladeterte, valhronha, vaniljesaus (melk, egg)

  • Bringbærmousse, bringebærsaus

  • Tiramisu

  • Fløtepudding, bringebærsaus (melk)

Brød og smør, vil varierere: (Hvete, Bygg, Rug, Laktose),


Prisar:

Velg 6 retter, 1 potetrett, 1 pastasalat, 1 salat , brød , kr 329,- minimum 12 pax
Velg 9 retter, 2 potetretter, 1 salat, 1 pastasalat, 1 dessert, brød, kr 450,- min 20 pax

Tillegg for levering tilkommer, eks:  Dale og Førde kr 350,- ( søndag 400,-)  Bygstad 250,- 

Varmrett tillegg, minimum 12 pax

  • Hjortegryte, løk , sopp kr 150,- pp potetpure eller ris (melk, selleri) hjort skutt på Sunde

  • Rødvinsgryte kr 140,- pp potetpure eller ris, fjordfe fra Kårstad gard

  • Lasagne, salat, urtedressing kr 85,- pp

Tradisjonelt koldtbord, kr 309,-minimum 10 pax

Stekt kyllinglår

Røykelaks og ovnsbakt laks

Spekeskinke, eggerøre

Hustes hjemmelagde karbonade med løk

Skinke og halve egg, majones

Broccolisalat

Potetsalat kremet

Grønn salat

Urtedressing

brød

smør

(fisk (rå), egg, selleri, melk, sennep, hvete i brød)

Karamellpudding, saus kr 89,- pr 1/2 liter (melk, egg)

Lasagne kr 89,- pp