Småmat og fingermat

12032702_907479146009722_6313872362673240938_o.jpg
  • Scampi marinert i Bygstadramsløk, på spyd (S)
  • Råmarinert torsk fra Bulandet, avocado, eple og mango (F)
  • Ostekuler med XO ost fra Eiker gardsysteri, valnøtt, paprika, granateple
  • Spekeskinke fra Tind, pinnebrød, salat
  • Laks tataki, chilimajones, wasabimajones, ponzusaus (soya, sesam, fisk, egg)
  • Tomat, krem, dressing av eple fra Fonneland i Hardanger
  • Kjøttboller av Angus, varmes av kunde, (E, H)
  • Pai med spinat, sopp, egg fra Døskeland(egg, melk, hvete)
  • Salat på bakte rødbeter, valnøtt, grønnkål, honningvinagrette (valnøtt, sennep)
  • Saltkokte småpoteter
  • Hjemmelaget ramsløkmajones , ramsløk fra Bygstad, egg fra Døskeland (egg)
  • Baconsurret dadler, varmes hos kunde!
  • Fritert camenbert fra Eiker gardsysteri, rørte bringebær,  (melk, hvete, egg (varmes hos kunde!
  • Foccaciabrød med soltørket tomat og timian (Hvete)

Allegiar:

E-egg, L-laktose, H-hvete, S-skalldyr, F-fisk
levering tilkommer

Prisar:

kr 320,- per person