Fra jord til bord, veggistapas!

IMG_8678.JPG

Vegetarisk tapas og fingermat

  • Kald avokadosuppe, reddiksalsa, servert i glass

  • Pai spinat, sopp, løk (hvete, egg, melk)

  • Karamellisert tomat, sesamfrø (sesam)

  • Salat med ovnbakste beter, edamamebønner, ruccula, valnøtt, gresskarkjerner

  • ostekuler, urter, granateple (melk), pinnebrød

  • Valnøtt, squash, aubergin, spinat, blåmuggost i butterdeig (hvete, egg, valnøtter, melk)

  • Salat med blomkål, kapers, dressing på Holte ost (melk)

  • Historiske tomat, basilikumkrem, balsamicvinagrette (melk)

  • ovnsbakt sopp (hvete)

  • Vårruller (soya, hvete, egg) ( vames kunde)

  • Fritert risottoboller, smak av safran (hvete, egg) varmes av kunde (melk, egg)

  • Lefse, pesto, parmesan, tomater, edamame, ruccula (egg,hvete,melk)

  • Saltkokte potet, ramsløkmajones (egg)

  • Foccacia med soltørket tomat, timian (hvete)

  • Bakt mørk sjokolade og avocado (egg, melk)

  • Chiapudding, blåbær, kokos

Priser:

kr 260,- pp


Øl i glasset og i maten

21167420_1460726227351675_2466846809215993347_o.jpg
  • Miniburger kylling, ramsløkmajones, (hvete, egg)
  • Svinekjaker langtidsbakt i mørkt øl, servert med potetpure (melk)
  • Spekeskinke, pinnebrød
  • Kjøttboller av angus fra Hyllestad, servert i tomatisert ølsaus (hvete, egg)
  • Vaktelegg fra Angedal Gardsutsal, kokt i øl, soppure og toast (hvete)
  • Laks tataki, chilimajones, soya, ingefær, koriander (soya, fisk, egg, hvete)
  • Potet og purreløkssuppe, blonde ale, servert kald (melk, hvete)
  • Hurtigstekt lam fra Heimtun, japanske smaker, hjertesalat (soya, hvete, sesam)
  • Fritert rotgrønnsaker
  • Saltkokt potet
  • Ølaioli, bayerøl, laget på egg fra Døskeland (hvete)
  • Brød laget på hveteøl, urter, malt (hvete)
  • Terte med fiken, chevre og ruccula, ølsirup av bokkøl (hvete, melk, egg)
     
  • Sjokolademousse med porter (melk, hvete, egg)
  • Hveteøl tiramisu (hvete, melk, egg)

Priser:

kr 350 ,- pp



Grillfest

IMG_8701.JPG
  • Marinert Dexterfe fra Angedal Gardsutsal

  • Burger i hjemmelaget brioche (hvete, egg, melk i brødet)

  • Lam fra Heimtun og ramsløk

  • Chilli- og ingefærmarinert kylling på spyd (soya, hvete)

  • Nudelsalat med asiatiske smaker (hvete, soya, sesam)

  • Brokkolisalat (melk, egg)

  • Saltkokt potet

  • Salat med blåmuggost, grønne epler, isberg, valnøtter, bringebærvinagrette (melk,valnøtt)

  • Blomkål, syltet løk, kapers

  • Ovnsbakte beter, ruccula, valnøtter (valnøtt, sennep)

  • Chimichurri saus

  • Hjemmerørt dressing (egg)

  • Chilimajones (egg)

  • Tomat, mozarella, basilikum (melk)

  • Byggrynsalat (bygg, soya)

  • Kremet potet, vårløk (melk, egg)

  • Dagens dessert servert i stettglass (melk, egg)

Alt leveres i skåler og former, klar til servering,
grillmat kommer i bakker, klar for grilling.

Priser:

Kr 320,- pp
Ønskes kokk under grillselskap kr 500,- pr time



Påskelunsj

Hjemmelaget lefserull, historiske tomater fra Hananssand, pesto, Holtefjell XO fra Eikergårdsysteri

Rødbetesalat, quinoa, mikrogrønt, vaktelegg fra Angedal, ramsløk

Steambun , årets diekje fra Sølvane gard

Cæsarsalat, økologisk kylling fra Hovelsrud

Risrull, laks, sesamfrø, soya,

Kylling i burgerbrød, syltet løk, ramsløk

Saltkokte potet

Ramsløkmajones

Chia, kokos, appelsin

KR 165,- PP

Allergener: Fisk, soya, egg, laktosefri melk, pinje, sesam


IMG_2699.jpg

Konfirmasjonsbord

hjortebiff.jpg
  • Miniburger av angus, hjemmelaget briochebrød (egg, hvete), varmes kunde

  • Vårruller med grønnsaker, kylling, nudler (egg, hvete, soya, selleri) stekes i ovn av kunde

  • Scampi marinert i ramsløk fra Bygstad, urter fra kokkens hage (miljøsertifisert skalldyr)

  • Røykelaks fra Svanøy i lefse, (fisk, melk, hvete, sennep)

  • Kalkunpai, lokale urter, bacon, løk (hvete,egg, melk)

  • Minibiff av hjort, blåbærmarinert løk, tyttebærkrem

  • Salat med pasta, kylling, isberg, granateple, tomat (hvete, egg)

  • Saltkokte poteter

  • Majones av ramsløk fra Bygstad, egg fra Døskeland (egg)

  • Tomatdressing

  • Hjemmelaget bakst, smør (hvete, melk)

      kr 280,- pp

Tilleggretter:

  • Gryte av storfe, paprika, løk, ris

Tilleggsrett, Dessert servers i glass:

  • Melkesjokolademousse, bringebærsaus kr 50,- (melk, egg, mandler)

  • Pasjonsfrukt makron, sjokoladetrøffel kr 20,-

Ved bestilling, vennligst fyll ut:

  • Navn, telefon, mail,

  • Adresse for ettersendt faktura ( kr 60,- / Betale ved henting

  • Adresse for levering,( kr 380,-) / Ønsker hente

  • Klokkeslett ( må være litt fleksibel)

  • Antall gjester ( barn/ voksen)

  • Allergier

Fat og utstyr bes vennligst returneres rengjort og innen to dager, enten i Bygstad eller etter avtale på Bravida i Førde. 


Varme retter, snitter og påsmurt

IMG_8733.JPG

Varme retter og Påsmurt

 

Dagens påsmurte hjemmebakst, assorterte pålegg kr 26,-

  • egg, røykelaks

  • Egg, ansjos

  • Skinke og italiensk salat

  • Spekeskinke, egg

  • Ost, paprika

(hvete, rug, bygg, havre, melk, egg, fisk, skalldyr)

Snitter

  • Store flotte luksussnitter assorterte pålegg kr 29,-

  • Røykelaks, eggerøre

  • Skinke, eggesalat, ertekarse

  • Svinesteik, rødkål, sviske

  • Roastbeef, løk, remulade

  • Brie, ripsgele

  • Spekeskinke, ost, tomatmarmelade

  • Egg,ansjos, tomat

  • Reke, egg, majones

(hvete, havre, bygg, fiisk, skalldyr, egg, melk)

Supper

  • Fyldig betasuppe, hjemmelaget bakst, smør (hvete, melk, selleri) kr 55,- pr 1/2 liter

  • Kyllingsuppe, kokos, ingefær, chili, friske grønnsaker, foccacia, ( selleri, hvete) kr 65,- pr 1/2 liter

  • bacalaosuppe, foccacia, (fisk, hvete) kr 69,-pr 1/2 liter

  • TA KONTAKT FOR ANDRE MENYØNSKER, vi gjør vårt ytterste for å imøtekomme

 

Gryter

  • Rødvinsgryte av storfe, mandelpotepure og grønnsaker, kr 190,- pp
    (melk, sellei, sulfit)

  • Hjort i kremet viltsaus, bacon, grønnsaker mandelpotetpure kr 190,- pp
    (hvete, melk, selleri)

  • Torsk i tomatisert spekeksinkesaus, ruccula, saltkokt potet, foccacia, tomat kr 170,-
    (fisk, pinje hvete)

  • Svinekjaker, timian og ølsaus, ovnsbakte rotgrønnsaker, potetpure, kr 185,- pp
    (hvete, melk, selleri)

  • kylling curry, kokos,, grønnsaker, chili, hvitløk, ris ( hvete, soya) kr 150,-

  • TA KONTAKT VED ANDRE MENYØNSKER, vi gjør vårt ytterste for å imøtekomme

 

 

 


Småmat og fingermat

12032702_907479146009722_6313872362673240938_o.jpg
  • Scampi marinert i Bygstadramsløk, på spyd (skalldyr) (miljøsertifisert scampi)

  • Ostekuler, XO ost fra Eiker gardsysteri, varianter valnøtt, paprika, granateple (melk, hvete, valnøtt)

  • Spekeskinke fra Tind, pinnebrød, salat

  • Laks tataki, chilimajones, wasabimajones, ponzusaus (soya, sesam, fisk, egg)

  • Fjordfe fra Bygstad, tomat, basilikum, salat

  • Steambun, økologisk kylling, chili,soya ingefær ( hvete, melk, egg) (varmes kunde)

  • Kjøttboller av vestlandsk fjordfe fra Bygstad, varmes av kunde, (egg)

  • Pai med spinat, sopp plukket av Harald fra Sande, egg fra Døskeland (egg, melk, hvete)

  • Saltkokte småpoteter

  • Hjemmelaget ramsløkmajones , ramsløk fra Bygstad, egg fra Døskeland (egg)

  • Baconsurret dadler, varmes hos kunde!

  • Ost i sprø deig, rørte bringebær (stekes av gjest)

  • Foccaciabrød med soltørket tomat og timian (Hvete)


levering tilkommer

Prisar:

kr 320,- per person


Koldtbord

Vi lever av våre lokale leverandører

IMG_8531.JPG
  • Røykelaks fra Svanøy, eggerøre av egg fra Døskeland (rå fisk, Egg)

  • Varmrøykt laks, urteknask, sitronrøme (hvete, melk, fisk)

  • lefse ørret fra Viksdalen, syltet blomkål, rømme, ruccula

  • Sitronmarinert villfanget kveite fra Brødrene larsen, mango, eple,avocado, chili ( rå fisk)

  • Laks tataki, sesamfrø, ponzu, wasabi, chilimajones ( rå fisk, egg, hvete, soya, sesam)

  • Scampi på spyd, marinert ramsløk fra Bygstad (miljøsertifisert scampi)

  • Currysalat, kylling, kokos, nudler, grønnsaker (hvete, egg, soya, sesam, cashewnøtt)

  • Pai med spinat, sopp fra Heimtun, urter fra Høgt og vilt (hvete, egg, melk)

  • Lefserull, tomat fra Hanansand gård, XO ost fra Eiker gardsysteri, ruccula, pesto (hvete, melk, egg, pinje)

  • Roastbiff av fjordfe fra Bygstad, remulade, løk

  • Kjøttboller angus fra Hyllestad, lokale urter ( egg, selleri) varmes av kunde)

  • Lefse med kylling , pesto, rødløk, ruccula (hvete, melk)

  • Modnet Spekeskinke fra Tind, pinnebrød, tomat, melon fetaost/mozzarella (hvete, melk)

  • Marinert kalkun, kylling , waldorfsalat, valnøtter( selleri, melk, egg)

  • Vårruller med kylling, grønnsaker, nudler (stekes av kunde) (Hvete, soya, Egg)

Valg potetsalat:

  • Saltkokt potet, ramsløkmajones (egg)

  • Kremet poteter, i hjemmlaget majones og rømme (egg, laktose)

  • Marinerte poteter med bacon, balsamico og grønnsaker

Valg Pastasalat:

  • Pasta, kylling eple, karridressing (hvete, egg, sennep)

  • Pasta, granateple, kylling, basilikum, tomat

Valg salat:

  • tomat og rucculasalat

  • grøn salat blandet

  • grønnkål, søtpotet, pinje, granateple, feta

Valg dessert:

  • Sjokolademousse valhronha, vaniljesaus (melk, egg)

  • Pavlova, bringebær, vaniljemousse (egg, melk) (lages uten egg og melk om ønskelig!

  • Limemousse, makron, mango, pasjonsfrukt

  • Sjokoladeterte (melk, hvete, egg)

  • Fløtepudding, hyllleblomstgele (melk)

Brød og smør, vil varierere: (Hvete, Bygg, Rug, Laktose),


Prisar:

Velg 6 retter, 1 potetrett, 1 pastasalat, 1 salat , brød og smør kr 260
Velg 9 retter, 2 potetretter, 1 salat, 1 pastasalat, 1 dessert, brød, smør kr 330,- min 20 pax

Tillegg for levering tilkommer, eks:  Dale og Førde kr 350,- , Bygstad 250,- 

Varmrett tillegg

  • Hjortegryte,løk , sopp kr 100,- , potetpure eller ris (melk, selleri)

  • Rødvinsgryte kr 100,- potetpure eller ris

  • Currygrute kylling, grønnsaker, ris