Fra jord til bord, veggistapas!

IMG_8678.JPG

Vegetarisk tapas og fingermat

  • Kald avokadosuppe, reddiksalsa, servert i glass

  • Pai spinat, sopp, løk (hvete, egg, melk)

  • Karamellisert tomat, sesamfrø (sesam)

  • Salat med ovnbakste beter, edamamebønner, ruccula, valnøtt, gresskarkjerner

  • ostekuler, urter, granateple (melk), pinnebrød

  • Valnøtt, squash, aubergin, spinat, blåmuggost i butterdeig (hvete, egg, valnøtter, melk)

  • Salat med blomkål, kapers, dressing på Holte ost (melk)

  • Historiske tomat, basilikumkrem, balsamicvinagrette (melk)

  • ovnsbakt sopp (hvete)

  • Vårruller (soya, hvete, egg) ( vames kunde)

  • Fritert risottoboller, smak av safran (hvete, egg) varmes av kunde (melk, egg)

  • Lefse, pesto, parmesan, tomater, edamame, ruccula (egg,hvete,melk)

  • Saltkokte potet, ramsløkmajones (egg)

  • Foccacia med soltørket tomat, timian (hvete)

  • Bakt mørk sjokolade og avocado (egg, melk)

  • Chiapudding, blåbær, kokos

Priser:

kr 260,- pp


Øl i glasset og i maten

21167420_1460726227351675_2466846809215993347_o.jpg
  • Miniburger kylling, ramsløkmajones, (hvete, egg)
  • Svinekjaker langtidsbakt i mørkt øl, servert med potetpure (melk)
  • Spekeskinke, pinnebrød
  • Kjøttboller av angus fra Hyllestad, servert i tomatisert ølsaus (hvete, egg)
  • Vaktelegg fra Angedal Gardsutsal, kokt i øl, soppure og toast (hvete)
  • Laks tataki, chilimajones, soya, ingefær, koriander (soya, fisk, egg, hvete)
  • Potet og purreløkssuppe, blonde ale, servert kald (melk, hvete)
  • Hurtigstekt lam fra Heimtun, japanske smaker, hjertesalat (soya, hvete, sesam)
  • Fritert rotgrønnsaker
  • Saltkokt potet
  • Ølaioli, bayerøl, laget på egg fra Døskeland (hvete)
  • Brød laget på hveteøl, urter, malt (hvete)
  • Terte med fiken, chevre og ruccula, ølsirup av bokkøl (hvete, melk, egg)
     
  • Sjokolademousse med porter (melk, hvete, egg)
  • Hveteøl tiramisu (hvete, melk, egg)

Priser:

kr 350 ,- pp



Grillfest

IMG_8701.JPG
  • Marinert Dexterfe fra Angedal Gardsutsal

  • Burger i hjemmelaget brioche (hvete, egg, melk i brødet)

  • Lam fra Heimtun og ramsløk

  • Chilli- og ingefærmarinert kylling på spyd (soya, hvete)

  • Nudelsalat med asiatiske smaker (hvete, soya, sesam)

  • Brokkolisalat (melk, egg)

  • Saltkokt potet

  • Salat med blåmuggost, grønne epler, isberg, valnøtter, bringebærvinagrette (melk,valnøtt)

  • Blomkål, syltet løk, kapers

  • Ovnsbakte beter, ruccula, valnøtter (valnøtt, sennep)

  • Chimichurri saus

  • Hjemmerørt dressing (egg)

  • Chilimajones (egg)

  • Tomat, mozarella, basilikum (melk)

  • Byggrynsalat (bygg, soya)

  • Kremet potet, vårløk (melk, egg)

  • Dagens dessert servert i stettglass (melk, egg)

Alt leveres i skåler og former, klar til servering,
grillmat kommer i bakker, klar for grilling.

Priser:

Kr 320,- pp
Ønskes kokk under grillselskap kr 500,- pr time



Julemenyer

Tapas og fingermat

Terrin svin, syltet løk (egg)

Lefse med pinnekjøtt, løkkompott (hvete, melk)

Røyket laks, gravet laks, bruschetta (hvete, rå fisk, sennep ) 

Hurtigstekt laks i sesamfrø ( soya, sesam, rå fisk, hvete) 

Spicey tynnribbe av svin (soya, hvete, sennep)

Gravet hjort, tyttebær, potet

And, pastinakk (laktose)

Torsk, erter  (fisk, melk) (varmes av kunde)

Kjøttboller,  angus  (egg) (varmes av kunde)

Saltkokte potet med urter 

RamsløkMajones (egg)

Salat med fiken, spekeskinke, pinnebrød (melk, hvete)

Foccacia (hvete)

Riskremmousse og bringbærsaus (melk,egg)

Makron   (melk, mandel, egg)

Sjokoladekuler  (melk)

Kr 330,-

Ønskes varm julamat til menyen tilkommer kr 100,- i tillegg.

Pinnekjøtt, pølse, rødkål, kålrabi, potet

kr 430,- for tapas jul og varm julemat

Varm julemat og desserter

Pinnekjøtt fra Vereide

Kålrotstappe

Dampet mandelpoteter

Pinnefett

Sprø Svineribbe 

Pølse fra Vereide

Hjemmelaget svinekaker

Rødkål 

Brun saus

Sjokolademousse

Riskrem og rød saus

Makron, sjokolade

Kr 350,-

Levering kommer i tillegg.

Vi kan også også tapas suprisemeny kr 270,-



IMG_2699.jpg

Konfirmasjonsbord

hjortebiff.jpg
  • Miniburger av angus, hjemmelaget briochebrød (egg, hvete), varmes kunde

  • Vårruller med grønnsaker, kylling, nudler (egg, hvete, soya, selleri) stekes i ovn av kunde

  • Scampi marinert i ramsløk fra Bygstad, urter fra kokkens hage (miljøsertifisert skalldyr)

  • Røykelaks fra Svanøy i lefse, (fisk, melk, hvete, sennep)

  • Kalkunpai, lokale urter, bacon, løk (hvete,egg, melk)

  • Minibiff av hjort, blåbærmarinert løk, tyttebærkrem

  • Salat med pasta, kylling, isberg, granateple, tomat (hvete, egg)

  • Saltkokte poteter

  • Majones av ramsløk fra Bygstad, egg fra Døskeland (egg)

  • Pastasalat, skinke, grønnsaker og egg fra Døskeland (hvete, melk, egg, sennep)

  • Hjemmelaget bakst, smør (hvete, melk)

      kr 280,- pp

Tilleggretter:

  • Gryte av storfe, paprika, løk, ris

Tilleggsrett, Dessert servers i glass:

  • Melkesjokolademousse, bringebærsaus kr 50,- (melk, egg, mandler)

  • Pasjonsfrukt makron, sjokoladetrøffel kr 20,-

Ved bestilling, vennligst fyll ut:

  • Navn, telefon, mail,

  • Adresse for ettersendt faktura ( kr 60,- / Betale ved henting

  • Adresse for levering,( kr 380,-) / Ønsker hente

  • Klokkeslett ( må være litt fleksibel)

  • Antall gjester ( barn/ voksen)

  • Allergier

Fat og utstyr bes vennligst returneres rengjort og innen to dager, enten i Bygstad eller etter avtale på Bravida i Førde. 


Varme retter, snitter og påsmurt

IMG_8733.JPG

Varme retter og Påsmurt

 

Dagens påsmurte bakst, assorterte pålegg kr 26,-

  • egg, røykelaks
  • Egg, ansjos
  • Skinke og italiensk salat
  • Spekeskinke, egg
  • Ost, paprika

(hvete, rug, bygg, havre, melk, egg, fisk, skalldyr)

Snitter

  • Store flotte luksussnitter assorterte pålegg kr 29,-
     
  • Røykelaks, eggerøre
  • Skinke, eggesalat, ertekarse
  • Svinesteik, rødkål, sviske
  • Roastbeef, løk, remulade
  • brie, ripsgele
  • Spekeskinke, ost, tomatmarmelade
  • Egg,ansjos, tomat
  • Reke, egg, majones

(hvete, havre, bygg, fiisk, skalldyr, egg, melk)

Supper

  • Fyldig betasuppe, hjemmelaget bakst, smør  (hvete, melk, selleri) kr 55,- pr 1/2 liter
  • Kyllingsuppe, kokos, ingefær, chili, friske grønnsaker, foccacia, ( selleri, hvete) kr 65,- pr 1/2 liter
  • bacalaosuppe, foccacia, (fisk, hvete)  kr 69,-pr 1/2 liter
     
  • TA KONTAKT FOR ANDRE MENYØNSKER

 

Gryter

  • Rødvinsgryte av storfe, mandelpotepure og grønnsaker, kr 190,- pp
    (melk, sellei, sulfit)
  • Hjort i kremet viltsaus, bacon, grønnsaker mandelpotetpure  kr 190,- pp
    (hvete, melk, selleri)
  • Torsk i tomatisert spekeksinkesaus, ruccula, saltkokt potet, foccacia, tomat kr 170,-
    (fisk, pinje hvete) 
  • Svinekjaker, timian og ølsaus,  ovnsbakte rotgrønnsaker, potetpure,  kr 185,- pp
    (hvete, melk, selleri)
     
  • TA KONTAKT VED ANDRE MENYØNSKER

 

 

     


    Småmat og fingermat

    12032702_907479146009722_6313872362673240938_o.jpg
    • Scampi marinert i Bygstadramsløk, på spyd (S)
    • Råmarinert torsk fra Bulandet, avocado, eple og mango (F)
    • Ostekuler med XO ost fra Eiker gardsysteri, valnøtt, paprika, granateple
    • Spekeskinke fra Tind, pinnebrød, salat
    • Laks tataki, chilimajones, wasabimajones, ponzusaus (soya, sesam, fisk, egg)
    • Tomat, krem, dressing av eple fra Fonneland i Hardanger
    • Kjøttboller av Angus, varmes av kunde, (E, H)
    • Pai med spinat, sopp, egg fra Døskeland(egg, melk, hvete)
    • Salat på bakte rødbeter, valnøtt, grønnkål, honningvinagrette (valnøtt, sennep)
    • Saltkokte småpoteter
    • Hjemmelaget ramsløkmajones , ramsløk fra Bygstad, egg fra Døskeland (egg)
    • Baconsurret dadler, varmes hos kunde!
    • Fritert camenbert fra Eiker gardsysteri, rørte bringebær,  (melk, hvete, egg (varmes hos kunde!
    • Foccaciabrød med soltørket tomat og timian (Hvete)

    Allegiar:

    E-egg, L-laktose, H-hvete, S-skalldyr, F-fisk
    levering tilkommer

    Prisar:

    kr 320,- per person


    Koldtbord

    Vi digger våre lokale leverandører

    IMG_8531.JPG
    • Røykelaks fra Svanøy, eggerøre av egg fra Døskeland (rå fisk, Egg)

    • Sitronmarinert villfanget kveite fra Brødrene larsen, mango, eple,avocado, chili,( rå fisk)

    • Laks tataki, sesamfrø, ponzu, wasabi, chilimajones ( rå fisk, egg, hvete, soya, sesam)

    • Scampi på spyd, marinert ramsløk fra Bygstad (miljøsertifisert scampi)

    • Currysalat med kokos, nudler, grønnsaker (hvete, egg, soya, sesam, cashewnøtt)

    • Pai med spinat, sopp fra Heimtun, urter fra Høgt og vilt (hvete, egg, melk)

    • Kyllingrullade, økologisk Homlagård kylling, mild salat, hylleblomstsirup (egg, melk)

    • Kjøttboller angus fra Hyllestad, lokale urter ( egg, selleri) varmes av kunde!

    • Lefse med kylling , pesto, rødløk, ruccula (hvete, melk)

    • Meloner fylt med spekeskinke fra Tind, pinnebrød, tomat, fetaost/mozzarella

    • Marinert kalkun, kylling , waldorfsalat, valnøtter( selleri, melk, egg)

    • Thaisalat, fjordfe fra Bygstad, nudler, soya, grønnsaker (hvete, egg, soya, sesam)

    • Vårruller med kylling, grønnsaker, nudler (stekes av kunde) (Hvete, soya, Egg)

    Valg potetsalat:

    • Saltkokt potet, ramsløkmajones (egg)

    • Kremet poteter, i hjemmlaget majones og rømme (egg, laktose)

    • Marinerte poteter med bacon, balsamico og grønnsaker

    Valg Pastasalat:

    • Pasta, kylling eple, karridressing (hvete, egg, sennep)

    • Pasta, granateple, kylling, basilikum, tomat

    Valg salat:

    • tomat og rucculasalat

    • grøn salat blandet

    • grønnkål, søtpotet, pinje, granateple, feta

    Valg dessert:

    • Sjokolademousse valhronha

      Pavlova, bringebær, vaniljemousse (egg, melk)

    • Limemousse, makron, mango, pasjonsfrujt

    Brød og smør, vil varierere: (Hvete, Bygg, Rug, Laktose)


    Prisar:

    Velg 6 retter, 1 potetrett, 1 pastasalat, 1 salat og 1 dessert, brød og smør kr 270,- 
    Velg 9 retter, 2 potetretter, 1 salat, 1 pastasalat, 1 dessert, brød, smør kr 330,- min 20 pax

    Tillegg for levering tilkommer, eks:  Dale og Førde kr 350,- , Bygstad 250,- 

    Varmrett tillegg

    • Hjortegryte,løk , sopp kr 100,- , potetpure eller ris (melk, selleri)

    • Rødvinsgryte kr 100,- potetpure eller ris